Blog

25

Oct

Com potenciar el teu negoci mitjançant el màrqueting imprès

Al llarg de 25 anys d’experiència a la indústria de la impressió, a Impremta Novagràfic hem creat una enorme quantitat de material imprès per a les campanyes de màrqueting de moltes petites i mitjanes empreses. Si ets propietari d’un negoci, sabràs que una bona campanya de màrqueting és essencial per donar a conèixer la marca i productes. Una opció perfecta per dirigir trànsit al teu lloc web o donar-te a conèixer a aquells que no passen tant de temps online és a través del material imprès. Saber combinar les eines del màrqueting online amb el ventall de possibilitats que ofereix el màrqueting imprès marcarà la diferència entre tenir un negoci d’èxit o mediocre.

Des Impremta Novagràfic t’aconsellem quins són els millors productes per crear una campanya efectiva de màrqueting imprès que t’ajudarà a captar, retenir i fidelitzar els clients.

Targetes de visita d'alta qualitat

En un anterior post ja hem parlat de la importància de la targeta de visita i encara que pot semblar obvi, val la pena destacar l’important que és comptar amb un bon disseny i que la targeta de visita estigui impresa professionalment. Quan et presentes a un nou client o soci, la teva targeta serà el teu millor aliat per crear una bona primera impressió del que representes com a professional. La targeta ideal és un reflex del que ets i del que representes. Si vols aconseguir que la teva targeta de visita sigui exclusiva, no ho dubtis, actoacta amb Impremta Novagràfic, i t’ajudarem a dissenyar i crear la targeta que s’adapti perfectament al teu negoci i la teva personalitat.

Si vols aconseguir que la teva targeta de visita sigui exclusiva, no ho dubtis, contacta amb nosaltres i t’ajudarem a dissenyar i crear la targeta que s’adapti perfectament al teu negoci i la teva personalitat.

Flyers publicitaris, catàlegs

Són ideals per a publicitar la seva marca, productes i serveis. Molts clients interactuen amb els anuncis en format físic més del que ho farien amb informació similar en línia, de manera que aquest tipus de màrqueting és molt valuós per a la promoció del seu negoci.

Adhesius, cartells

Els adhesius i els cartells són una forma molt rendible per aconseguir donar la seva marca a conèixer a un gran nombre de persones. Com en tots els nostres productes, en Impremta Novagràfic, dissenyem i realitzem els adhesius i els cartells de forma personalitzada amb els colors de la seva marca, telèfons, logotip i les dades que vostè consideri més importants del seu negoci.

Lones, vallas publicitarias

Les lones i tanques publicitàries són els suports publicitaris exteriors més utilitzats per mostrar un esdeveniment promocional. Són elements molt cridaners i efectius que atreuen l’atenció a un gran nombre de persones tant pel seu emplaçament com també pels seus colors cridaners.

Revistes, díptics, tríptics

Les revistes i els díptics representen la manera més directa d’arribar als clients potencials i donar a conèixer els teus productes. Pots incloure ofertes, cupons i descomptes que va a atreure a la gent a participar i comprar.

Si estàs interessat en conèixer la nostra àmplia gamma de productes, pressupostar o informar-te sobre el millor tipus de màrqueting imprès per al teu negoci, només ha de posar-se en contacte amb l’equip d’experts d’Impremta Novagràfic.