Blog

12

Aug

La targeta de visita ideal

Avui en dia les xarxes socials i les noves tecnologies permeten donar-nos a conèixer en xarxa com a professionals, però continua sent imprescindible tenir una targeta de visita que ens representi i identifiqui de manera adequada.

 

Una targeta de visita és com una petita finestra a l’interior de la teva empresa o negoci. La teva targeta serà el teu millor aliat per crear una bona primera impressió del que representes com a professional. La targeta ideal és un reflex del que ets i del que representes i així ho transmets a clients i professionals.

Diàriament consumim una quantitat incalculable de publicitat, ja sigui a través d’anuncis, logos, xarxes socials, ràdio, televisió, etc. Però recordem només aquells detalls que destaquen de la resta.

Una targeta passa pel mateix procés, si no aconsegueix destacar de les altres perdrem l’oportunitat d’arribar a nous clients. Aconseguir una targeta de visita ideal no és un repte fàcil i només ho aconseguiràs amb l’ajuda d’un professional que sàpiga combinar els elements més importants que creen una targeta: el disseny i la creativitat.

Des d’Impremta Novagràfic t’ajudem a fer la teva targeta de visita ideal seguint uns simples consells.

No hi ha una segona oportunitat per a una primera impressió – Oscar Wilde

Què ha d’incloure una targeta de visita

Procura que la teva targeta de visita contingui només la informació necessària que representi el teu negoci o la teva marca personal. És important tenir diversos tipus de targeta de visita per poder lliurar-les segons el tipus de client o partner a què et dirigeixes.

Disseny de targeta senzill i elegant

Evita que la teva targeta contingui massa elements gràfics i imatges. Una targeta de visita ideal es caracteritza per ser simple i elegant, a més a més, il·lustra clarament el que ets, el que estàs fent i el que vols aconseguir com a professional.

Utilitzeu una font llegible com ara la Helvètica, Myriad Pro, Glasgow i Karat, segons les enquestes són les lletres més adequades per crear una targeta de visita ideal. Assegura’t que la targeta es pot llegir amb facilitat.

Crea la teva targeta de visita amb materials diferents

La forma i el material de què està feta la nostra targeta poden ajudar-nos a transmetre la nostra professió d’una manera molt original. Utilitzar materials diferents que representin el nostre negoci ens farà destacar i marcar la diferència.

Deixa't guiar pel nostre equip professional

Si vols aconseguir que la teva targeta de visita sigui exclusiva, no ho dubtis, contacta amb Impremta Novagràfic, t’ajudarem a dissenyar i crear la targeta que s’adapti més al teu negoci i la teva personalitat.