Blog

Imagen creada con IA en dreamstudio.ai para el prompt "printing machine exploding in the middle of a thunderstorm"

4

May

Ús de les IA per a la generació d’imatges

Si ets algú interessat en tecnologia, segurament hauràs sentit parlar de ChatGPT. No és impressionant com la intel·ligència artificial ha canviat la forma en què es generen textos, àudios, vídeos, s’analitzen documents i es programa?

Com poden les IA beneficiar les impremtes?

En particular, la IA té un gran potencial en la indústria de la impressió. Gràcies a ella, podem realitzar tasques com eliminar objectes no desitjats o el fons d’una imatge, restaurar imatges danyades, retocar cares, generar il·lustracions i logotips a partir de text, augmentar la mida d’imatges amb la mínima pèrdua de qualitat, i crear imatges personalitzades per a les xarxes socials.

Significa que molts professionals ens hem tornat prescindibles?

Tasques que solien requerir habilitats tècniques especialitzades, ara s’han democratitzat i s’han tornat més accessibles. No obstant, no hem de pensar que els professionals són prescindibles. Al contrari, aquells amb habilitats adequades poden ser més productius i versàtils. Amb els coneixements adequats ara podem oferir serveis millors i amb major satisfacció del client.

Eines recomanades

Ens agradaria recomanar algunes eines que l’equip d’Impremta Novagrafic hem provat i ens han convençut.

Hotpot.ai

Hotpoi.ai permet editar i millorar imatges de forma ràpida i senzilla. Compta amb una interfície d’usuari amigable i fàcil d’usar, la qual cosa la fa accessible fins i tot per a aquells sense experiència en disseny gràfic o edició d’imatges. A més, ofereix la possibilitat d’integrar-se amb altres eines i aplicacions, la qual cosa la converteix en una opció versàtil i útil per a qualsevol persona que necessiti treballar amb imatges de forma eficient i professional.

DeepAI.org

DeepAI.org és una eina en línia que ofereix una varietat de ferramentes de processament d’imatges i vídeos basats en intel·ligència artificial. També ofereix ferramentes per al processament de llenguatge natural, com la generació de text i la classificació de text. Com a funcionalitat que ens ha agradat molt, ofereix la possibilitat de generar imatges a partir de text.

Dreamstudio.ai

Dreamstudio.ai permet realitzar tasques com l’eliminació de fons, retoc facial, restauració d’imatges danyades, generació d’il·lustracions i logotips a partir de text, i la generació d’imatges per a xarxes socials. És una eina fàcil d’utilitzar i que ofereix resultats de alta qualitat per a qualsevol tipus d’usuari, des de principiants fins a professionals del disseny gràfic.

Estimats lectors i clients,

Si encara no heu utilitzat cap AI una bona forma d’iniciar-se és al navegador de Bing o també en aquest enllaç.

Què us sembla la imatge que hem creat per a aquesta publicació? El prompt ha estat “impressora explotant enmig d’una tempesta elèctrica”.

Recordeu que estem a la vostra disposició per les vies habituals de contacte.

You must be logged in to post a comment.