Blog

21

Mar

Targetes d’invitació casaments i comunions

Amb l’arribada de la primavera comença l’època de les celebracions, de les comunions i els casaments. Avui dia no solament cuidem els detalls dels casaments, sinó que també d’una forma similar l’organització d’un bateig o una comunió..

És inqüestionable la importància d’aquestes celebracions sent un grat record en la nostra memòria. Per tant, és imprescindible cuidar dels petits detalls com les invitacions, les targetes d’agraïment, els menús, la decoració, que sens dubte seran els elements encarregats d’aportar un toc personal i únic a la seva celebració.
Les targetes marquen l’estil i el to de tot l’esdeveniment, ajudant als teus convidats al fet que tinguin una idea de la fabulosa festa que els espera.

A Impremta Novagràfic elaborem les millors invitacions de bodes, comunions o batejos, amb dissenys tradicionals, originals i exclusius.

Targetes d'invitació i complements per a noces

No importa si ets una núvia que busca invitacions clàssiques i tradicionals o ets moderna i informal, a Impremta Novagràfic t’oferim la possibilitat de personalitzar les teves idees, donant llum verda a la teva imaginació. Podràs conjunyir el disseny de les teves invitacions amb les targetes d’agraïments o obsequis que vulguis oferir als teus convidats, a més dels altres complements com el menú o les targetes marca llocs.
T’oferim catàlegs plens d’idees diferents i actuals, que transmetran la seva personalitat a través d’una invitació o un detall, perquè els seus amics i familiars recordin gratament la seva celebració.

Targetes d'invitació per a comunions

La primera comunió d’un nen o una nena és el primer moment més important en les seves vides, es tracta d’un dia especial, on ells són els amfitrions i protagonistes acompanyats de la seva família i amics.

Sabem l’important que és pels nens que els seus sers estimats recordin aquest moment tan especial, per tant, els oferim una gran varietat d’idees, des d’estampes amb il·lustracions i fotos personalitzades fins a records per convidats.

Deixa't guiar pel nostre equip professional

A Impremta Novagràfic cuidem fins a l’últim detall la qualitat i la presentació de les seves targetes d’invitació. Mil colors i textures, tècniques d’impressió tradicional i papers de qualitat, dissenys amb el toc exacte i anys d’experiència, a més de taller propi d’impressió fan que Impremta Novagràfic pugui oferir-li els millors productes i amb els millors acabats.
Sigui el que sigui el seu esdeveniment, sigui unes noces o una comunió a Impremta Novagràfic trobareu les millors idees i els millors professionals per dur a terme tot tipus d’invitacions que sorprendran els seus convidats.

You must be logged in to post a comment.