Serveis

Impremta Novagràfic

Digue’ns què vols imprimir, i t’aconsellarem com fer-ho per obtenir la qualitat i serveis que estàs buscant. Podem imprimir de tot: flyers publicitaris, díptics, tríptics, fullets, catàlegs, targetes, adhesius, llibres, revistes, cartells, displays, lones, rollups, tanques publicitàries, mupis, quadres, invitacions, llibres, etc.

impremta-Novagràfic-imprenta-pre-impresión
impremta-novagrafic-imprenta-acabados-acabats-impressió
novagrafic-impremta-imprenta-vila-seca-Tarragona-impresión-offset

Que fem

Disseny gràfic

El disseny gràfic ha estat una constant evolució, derivada del creixement de la publicitat i dels mitjans de comunicació. Novagràfic no ha parat d’innovar en l’ús de les eines de producció i la tecnologia especialitzada.

Pre-impressió

La pre-impressió és l’avant-sala de l’impressió. El moment de repassar els dissenys, adaptar-los, modificar-los o maquetar-los per tal de què sigui quin sigui el mètode d’impressió es pugui reproduir correctament.

Impressió Òfset

És el sistema d’impressió més adequat per treballs que requereixen molta qualitat i són de tirada llarga. Permet la impressió sobre una àmplia varietat de paper tant en gramatge com colors i textures.

Impressió Digital

Sistema d’impressió adequat per a tiratges curts. Amb aquest sistema d’impressió no és necessària la presencia de fotolits ni planxes i és un mètode molt ràpid per a la realització de les impressions, tant sigui en color con en blanc i negre.

Acabats

Tenim tot un ventall de possibilitats quant als acabats, per què els seus treballs impresos tinguin el manipulat corresponent:plastificats, laminats brillo/mate, barnissos en màquina, barnissos UVI, estampacions, troquelats, relleus en sec ..

 

Enquadernats

Tant si necessita enquadernar els seus impresos d’una forma senzilla com enquadernarlos amb un acabat més professional, disposem d’una gran varietat de tècniques d’enquadernat: tipus revista, rústica, plegats, wire-O, espiral o canutet, engomats, talonaris, enquadernacions de fascicles.

Abrir chat