Empresa

Impremta Novagràfic

Impremta Novagràfic és una empresa ubicada a Vila-seca (Tarragona), oferim als nostres clients tot un ventall de possibilitats, tant en disseny, impressió òfset i digital, enquadernats i acabats. L’evolució constant en el sector de les arts gràfiques, ha fet del nostre treball una millora contínua. Tecnologia i tècnica no han parat de créixer des dels seus inicis, així com la voluntat d’oferir la millor resposta a les necessitats dels nostres clients.

Disseny gràfic

Impremta Novagràfic no ha parat d’innovar en l’ús de les eines de producció i la tecnologia especialitzada en comunicació i publicitat.

Impressió òfset

És el sistema d’impressió més adequat per treballs que requereixen molta qualitat i són de tirada llarga. Permet la impressió sobre una àmplia varietat de paper tant en gramatge com colors i textures.

Impressió Digital

Sistema d’impressió adequat per a tiratges curts. És un mètode molt ràpid per a la realització de les impressions, tant sigui en color com en blanc i negre.

Acabats

Tenim tot un ventall de possibilitats quant als acabats, per què els seus treballs impresos tinguin el manipulat corresponent:plastificats, laminats, troquelats, etc.

Retolació

Retolació i impressió de gran format a tot color per a interior i per a exterior. Fes que el teu negoci guanyi visibilitat. Lones, vinils, cartells publicitaris, adhesius, senyalèctica, lletres corpòries.

Enquadernats

Tant si necessita enquadernar els seus impresos d’una forma senzilla com enquadernar-los amb un acabat més professional, disposem d’una gran varietat de tècniques d’enquadernat.