Blog

29

Nov

Prepara ja les teves postals de Nadal

Quantes cartes personals has enviat l’últim any? Precisament perquè ja no acostumem a rebre cartes personals al nostre bústia, a tots ens fa il·lusió que algú destini una mica del seu temps per fer-nos arribar una mostra d’estima. Enviar una postal de Nadal és una bonica tradició que encara resisteix a l’era digital.

Però, atenció, si estàs pensant en enviar una felicitació de Nadal, tingues en compte que desembre, tot i ser un mes ple d’alegria i celebracions, també és un mes que passa ràpidament. No esperis fins al 25 de desembre o les teves postals arribaran després de Reis.

Si vols accelerar el procés, aquí et donem algunes idees que poden facilitar l’enviament de les teves targetes de Nadal.

Una bona fotografia és clau

Els smartphones d’avui en dia tenen càmeres capaces de fer fotografies impressionants, tot i que si ets un apassionat de la fotografia, aquest és el moment perfecte per treure a lluir la teva Nikon o Canon!

El disseny

No tots som dissenyadors, però eines com Canva o Edit.org poden ser de gran ajuda. Vam parlar d’aquestes eines en aquesta entrada.

Assessorament a la impremta

Portar el teu disseny a la impremta és crucial. Allà t’ajudarem a escollir dimensions, tipus de paper i acabats que faran brillar les teves targetes.

Millor que sobrin

És millor que en sobrin que no pas que en faltin. La improvisació pot jugar-te una mala passada. I si després et falten?

El poder de les llistes

Tenir una llista de a qui enviar les targetes és útil per no oblidar ningú. A ningú li agrada en plena celebració familiar que hagin arribat totes les postals menys la teva.

Correus…

No et confiïs! Correus no sempre és tan ràpid com les entregues d’Amazon.

Estimats lectors i clients,

El temps és valuós, però encara hi sou a temps.

A Impremta Novagràfic estarem atents, com sempre, a les vostres necessitats.