Blog

27

Jun

L’experiència d’un client satisfet

Com a propietari d’un petit negoci a prop de Vila-Seca, he tingut l’oportunitat de treballar amb Impremta Novagràfic en diverses ocasions. Cada vegada que he comptat amb ells, m’han ofert un servei excepcional.

A Impremta Novagràfic, sempre em sento acollit per l’ambient càlid i familiar que caracteritza aquesta empresa. El seu tracte és proper i amable. Sempre he sentit que es prenen el temps necessari per escoltar les meves idees i comprendre les meves necessitats, cosa que aprecio de veritat.

La nostra relació comercial va començar fa ja uns anys, i des de llavors he confiat en Impremta Novagràfic per a diversos treballs d’impressió. Han dissenyat i produït targetes de visita elegants i modernes que reflexen a la perfecció la imatge del meu negoci. Cada vegada que entrego una d’aquestes targetes a un client o socis potencials, ho faig amb gust.

A més de les targetes de visita, Impremta Novagràfic ha estat el meu aliat en la creació de flyers promocionals. Gràcies als seus dissenys creatius i atractius, he aconseguit captar l’atenció de nous clients i augmentar la visibilitat del meu negoci. La qualitat d’impressió i la rapidesa amb què lliuren els flyers són aspectes que valoro positivament.

També s’han encarregat de la creació i impressió de vinils decoratius d’alta qualitat que han transformat l’aspecte del meu establiment, donant-li un toc personalitzat i cridaner.

Així com de la retolació del meu negoci, la qual cosa afegeix un element distintiu i professional a la meva façana.

Estic encantat de comptar amb Impremta Novagràfic com el meu proveïdor de confiança en matèria de serveis d’impressió. Si esteu buscant una impremta fiable i professional a la província de Tarragona, no dubteu a triar Impremta Novagràfic. El seu enfocament familiar, la seva passió pel que fan i el seu compromís amb la satisfacció del client els converteixen en una elecció encertada.

Estimats lectors i clients,

Volem agrair aquestes amables paraules que ens heu fet arribar, encara que mantenint l’anonimat 😉

Recordar-vos que estem a la vostra disposició a través dels canals habituals de contacte.

You must be logged in to post a comment.