Blog

20

Dec

Flyers publicitaris per la campanya de Nadal

Ens trobem en plena campanya de Nadal, la millor època de l’any per donar a conèixer la nostra marca, ja que és la temporada de major consum de l’any. Sigui quin sigui el tipus de negoci a què et dediques no pots desaprofitar aquesta ocasió per promocionar els teus productes i arribar a nous clients, augmentant les teves vendes i tancar l’any amb millor balanç. Encara que els consumidors estan disposats a gastar més diners en compres i regals també estan més receptius a trobar les millors ofertes i dediquen més temps a comparar preus.

En aquest sentit, és imprescindible comptar amb una bona campanya de publicitat, a través de flyers, catàlegs i targetes, que ens permetran arribar als nostres clients de forma senzilla a més de llançar ofertes especials que ens ajudaran a aconseguir major abast a llarg termini.

Els flyers publicitaris i tot el material imprès que utilitzarem en aquestes dates es convertirà en la imatge de la nostra empresa, per tant, és essencial que tots els nostres flyers, catàlegs i targetes estiguin impreses en alta qualitat i amb un disseny adequat a les festes nadalenques que ens ajudin a destacar de la competència. Però com aconsegueixo que el disseny dels meus fullets es destaqui dels altres?

Combina el logo de la teva empresa amb els colors típics del Nadal

A l’hora de dissenyar les teves promocions nadalenques pot ser una bona idea utilitzar els colors típics d’aquestes dates com el verd, el vermell, el daurat i el blanc combinat amb el logo de la teva empresa o amb els colors corporatius. A més d’atreure l’atenció dels teus clients també aconseguiràs potenciar la imatge del teu negoci i donar a conèixer la teva marca. Tanmateix, confia sempre en el teu dissenyador i/o il·lustrador!

Targetes i flyers nadalencs en diferents grandàries i formats

No et limitis a imprimir els teus flyers publicitaris i targetes nadalenques en una sola grandària i format. Utilitza diferents tipus de paper i fins i tot canvia el disseny en funció de cada format. Aconseguiràs captar millor l’atenció de nous potencials clients.

A l’Impremta Novagràfic disposem d’un ampli ventall de possibilitats quant als acabats. Imprimeix en diferents acabats: plastificats, laminats brillant/mate, barnissos en màquina, barnissos UVI, estampacions, troquelats, relleus en sec ..

Personalitza les teves postals nadalenques i ofereix descomptes

Enviar targetes nadalenques ens ajuda a fidelitzar als nostres clients. Però també és interessant incloure ofertes personalitzades, com a descomptes, packs especials de Nadal i fins i tot mostres dels productes.

Crea un missatge amb història

Per aconseguir que recordin millor la teva marca, utilitza els teus catàlegs, flyers publicitaris o targetes per explicar-les una història. D’aquesta manera, conectaràs emocionalment amb els clients i aconseguiràs el factor sorpresa que t’ajudarà a destacar de la competència.

A l’Impremta Novagràfic comptem amb un gran equip d’experts que t’ajudessin a crear la millor campanya de Nadal de màrqueting imprès. Contacta amb Impremta Novagràfic i aconsegueix el millor pressupost en flyers publicitaris, catàlegs i targetes de Nadal.