Blog

17

Nov

Comença la campanya de calendaris personalitzats 2017

Hem començat la campanya de calendaris personalitzats per al pròxim any 2017. No ho deixis per al final i vine a conèixer l’ampli catàleg d’almanacs personalitzats que posem a la teva disposició en les nostres instal·lacions de Vila-seca (Tarragona).

Moltes empreses han oblidat la importància i els avantatges que ofereix imprimir calendaris en paper. Però malgrat viure en l’era digital, els almanacs segueixen sent un clàssic i constitueixen un mitjà de publicitat i màrqueting molt efectiu, ja que són pràctics, necessaris i duren els 365 dies de l’any.

Els nostres calendaris personalitzats són una eina ideal per donar a conèixer la teva empresa a nous clients i mantenir als teus antics socis. A través dels nostres anuaris, ja sigui en format de sobretaula, de paret o de butxaca, el logo i les dades de la seva empresa sempre estaran a la vista dels seus clients.

Regala anuaris personalitzats als teus clients i socis

Els anuaris són també un clàssic. Aquest Nadal sorprèn als teus clients incorporant en el disseny el seu nom, la seva foto, text o alguna imatge personalitzada.

Els almanacs d'Impremta Novagràfic són molt més que paper

Enumerem alguns dels avantatges que un gregorià personalitzat pot aportar a la teva marca i a la teva empresa.

Gràcies a la seva durabilitat i impacte visual, el client sempre tindrà a mà les teves dades de contacte.
Suposen una inversió molt rendible en analitzar la relació cost-benefici, ja que a més del seu bon preu, els calendaris personalitzats asseguren la perdurabilitat de la teva marca en la ment del consumidor.
Compleixen dos objectius, promocionen la teva marca i són útils per a qualsevol usuari.

Tipus de calendaris personalitzats

Calendaris de butxaca
Són ideals per portar sempre en la cartera i compleixen una doble funció: combinen la targeta de presentació amb un petit calendari útil i pràctic.

Calendaris de sobretaula
Els calendaris de sobretaula són els calendaris més utilitzats i populars. Gràcies al seu disseny triangular, són molt manejables, tenen un cost de fabricació baix i permeten que les dades de la empresa estiguin sempre a un cop d’ull.

Calendaris de paret
Els calendaris murals aporten un plus d’elegància i vistositat a la seva empresa. Gràcies al seu gran format, podem incloure fotos de gran dimensió, a més de millorar la llegibilitat del logo i la informació de la seva empresa.

Contacta amb el nostre equip d’experts d’Impremta Novagràfic i aconsegueix el millor pressupost en calendaris personalitzats.