Blog

23

Jan

Cartells publicitaris: publicitat efectiva i amb història

Al llarg de la nostra història, la publicitat s’ha convertit en la tècnica més rendible per donar a conèixer la nostra marca i productes. Són múltiples els mitjans que tenim al nostre abast per promocionar el nostre negoci: publicitat en televisió, anuncis a la ràdio ia la premsa, etc. però hi ha un mètode que destaca per sobre dels altres per la seva efectivitat: els cartells publicitaris.

Els cartells publicitaris al llarg de la història

L’efectivitat dels cartells publicitaris es porta posant en pràctica des de l’any 1789 quan Aloys Senefelder, un músic mediocre de Bohèmia, va descobrir gairebé per accident la litografia, la capacitat de combinar paraules i imatges en un format atractiu i cridaner. Encara que al principi el sistema de creació de cartells era massa lent i costós, ja que els cartells eren produïts en bloc de fusta o metall, la bona acollida per part del públic va permetre el desenvolupament del procés litogràfic. A partir de 1870, el cartell publicitari va esdevenir el mitjà de comunicació preferit per totes les grans ciutats d’Europa i Amèrica, omplint els carrers de París, Milà i Berlín de veritables obres d’art.

Els cartells publicitaris van ser els encarregats de presentar els esdeveniments culturals i els productes de més importància de l’època com a França, el culte al cafè, absenta i altres productes alcohòlics, a Itàlia l’òpera; a Espanya les curses de toros i els festivals, les fires comercials, als diaris literaris de la Gran Bretanya i d’Amèrica i al circ.

Avantatges dels cartells publicitaris

Actualment els avantatges que els cartells publicitaris ofereixen als nostres negocis són innombrables. A través dels cartells i tanques publicitàries vam arribar a un públic més ampli, transmetent millor els serveis que oferim i la informació necessària perquè un nou client es fixi en la nostra marca. És un mitjà de publicitat econòmic amb un gran abast a nivell local, de gran versatilitat i molt conegut i valorat pel públic. [/ Vc_column_text]

Però perquè un cartell publicitari impacti i transmeti el missatge que estem buscant, ens cal seguir una sèrie de passos molt necessaris:

  • El contingut dels cartells ha de ser format per anuncis que cridin l’atenció i que incitin el comprador a interessar-se en comprar els nostres productes o serveis.
  • Utilitza imatges modernes d’alta qualitat, amb un disseny agradable i incorporant els colors corporatius i el logo de la teva empresa.
  • Inclou un text breu, amb un llenguatge senzill i directe, fàcil de recordar i que transmeti un missatge positiu.
  • Els teus cartells publicitaris han de contenir les dades de contacte de la teva empresa i en ser possible un codi que redirigeixi cap a la teva pàgina web.
  • Tria la mida adequada de les teves cartells publicitaris en funció del lloc on ira col·locat, la mida DIN A2 seria massa gran per als aparadors d’un negoci, mentre que un A3 o A4 seria massa petit per mupis o marquesines.

Confia el teu projecte a Impremta Novagràfic

I com a últim pas, però potser el més important de tots, és escollir una impremta de confiança, capaç de dur a terme el teu projecte amb la millor relació qualitat preu i el millor resultat.
A l’ Impremta Novagràfic disposem de les últimes tecnologies en impressió, oferint uns resultats excepcionals per a qualsevol tipus de publicitat impresa, ja siguin cartells publicitaris, tanques roll-ups, etc. Comptem amb una plantilla de professionals, altament qualificats per a executar qualsevol tipus de projecte d’impressió amb els millors resultats.

Contacta amb Impremta Novagràfic i aconsegueix el millor pressupost en cartells publicitaris, lones, rollups i tanques publicitàries.